Trädfällning i Degeberga 

Vi på Degeberga Grus har i många år arbetat med säker och prisvärd trädfällning åt mängder av kunder. Efter alla dessa år inom branschen skulle vi själva utnämna oss till specialister på nedtagning av träd, alltifrån enklare fällningar till mycket svåra och tunga sådana. Utöver trädfällning erbjuder vi även borttransport av allt trä och ris i Degeberga med omnejd.

 

Professionella trädfällare 

Som specialister på det vi gör ser vi till att all trädfällning vi utför i Degeberga sker på ett korrekt och säkert sätt. Alla anställda i vårt team är utbildade trädfällare med enorm kunskap och gedigen erfarenhet. När du anlitar oss är du garanterad att jobbet utförs av ett proffs.  

 

Fällningar i bostadsområden och tätbebyggda områden 

Vid trädfällning i ett bostadsområde eller ett annat område i Degeberga där byggnaderna är tätbebyggda krävs särskilda metoder för att kunna fälla träden utan några risktaganden. Det finns flertal aspekter att ta hänsyn till och förhålla sig till för att inte skada elledningar, människor i omgivningen, närliggande fastigheter eller övrig vegetation. När vi jobbar med fällningar i sådana områden använder vi oss oftast av något som kallas för sektionsfällning.  

 

Bortforsling av trä, ris och övrigt avfall 

Efter vi utfört en trädfällning i Degeberga erbjuder vi även bortforsling av det trä, ris och övrigt avfall som blivit efter fällningen. Avfallet kör vi i en stor last till närmsta återvinningscentral, miljövänligt, effektivt och smidigt.  

 

Goda referenser efter utförda arbeten 

För att kunna utföra en trädfällning i Degeberga på ett säkert och korrekt sätt är planering A och O enligt oss. Vår grundliga och noggranna planering har gjort att vi genom åren alltid kunnat genomföra trygga och säkra jobb åt många nöjda kunder.  

 

Prisvärd och säker trädfällning med Degeberga Grus 

Varmt välkommen att höra av dig till oss på Degeberga Grus om du behöver hjälp av ett proffs för att få din trädfällning utfört på ett säkert sätt. Vi vänder oss till såväl privatpersoner, föreningar, kommuner och företag.