Nya kamerasystem från telesystem

Mycket nöjd med mitt nya kamerasystem från telesystem.se

Som egen företagare vill jag ju alltid skydda min verksamhet så mycket som möjligt, både vad gäller lokaler och inventarier. Under perioder då firman inte är bemannad har jag alltid tyckt det känns otryggt att inte veta vad som sker i anslutning till våra lokaler. Jag har sedan tidigare både larm- och låssystem som jag är mycket nöjd med, men efter att flera av grannföretagen i området drabbats av skadegörelse på fasaden och utomhus, så väcktes tanken att kameraövervakning kunde vara ett bra komplement. Jag bestämde mig därför för att kontakta Telesystem i Växjö för hjälp och råd kring vårt nya kamerasystem.

Snabb återkoppling

Jag kontaktade dem på hemsidan telesystem.se och fick snabbt återkoppling. Vi gick igenom mina behov och hur våra lokaler ser ut. Därefter rådde Telesystem mig att söka tillstånd för att sätta upp bevakningskamera. Företaget jag driver äger visserligen marken som lokalerna befinner sig på, men jag behövde ändå söka tillstånd för detta. När tillståndet beviljats lade jag tillsammans med Telesystem upp en plan för hur bevakningen av våra lokaler skulle utformas. Det kändes tryggt att Telesystem var med redan under planeringsstadiet, då deras långa erfarenhet gjorde att de kunde komma med infallsvinklar som jag själv aldrig ens kommit på tanken att överväga.

Kameraövervakning

Tillsammans kom vi fram till att fokusera på kameraövervakning i syfte att avskräcka från skadegörelse på utsidan av fastigheten. När vi planerat hur kamerasystemet skulle vara utformat så hjälpte Telesystem mig med installation av systemet och genomgång av funktionerna. Jag kan i framtiden även kontakta dem för service av kamerasystemet, något som känns väldigt tryggt.

Från första kontakten på teleystem.se tills alla kameror installerats har jag som företagskund känt mig trygg med att Telesystem i Växjö är både lyhörda och effektiva. Jag fick dessutom en noggrann offert redan på ett tidigt stadium, något som gjorde hela processen ännu tryggare.