Gunnarsglas Göteborg

Glas som gått sönder?

Handlar det om ett trasigt fönster, sprucket skyltfönster, trasig ruta i ytterdörren eller kanske dags för en ny duschvägg? Gunnarsglas i Göteborg reparerar, monterar, renoverar

och hjälper dagligen mängder av människor att komma i ordning i hemmet. Med högkvalitativt material och välutbildad certifierad personal tillhör Gunnarsglas i Göteborg ett av landets främsta glasmästeri. Hos oss är du i trygga och sakkunniga händer.

 

Svensktillverkat

För oss är det viktigt att värna om miljön, vilket man kan göra på ett flertal olika sätt. Ett av sätten vi på Gunnarsglas i Göteborg valt att värna om miljön på är att använda oss av fönster från ERA. ERA är ett svenskt företag som driver sin tillverkning av kvalitetssäkra fönster här i Sverige. Att tillverkningen sker här i Sverige gör att vi slipper onödiga och långa transportsträckor och dessutom kan hålla nere priserna för våra kunder.

 

Bred kompetens

Gunnarsglas i Göteborg är ett glasmästeri med det lilla extra. Utöver fönsterbyten och reparationer av fönster kan vi erbjuda våra kunder ett flertal tjänster till. Vi monterar trappräcken, fönster, dörrar, skyltfönster, duschväggar och inredningsglas, lägger entré- och kanaltak, samt ramar in tavlor, foton och målningar. Med andra ord kan du få hjälp med det mesta hos Gunnarsglas i Göteborg.

 

Gör ditt hem unikt

Hos Gunnarsglas i Göteborg hittar du enkla lösningar för att göra ditt hem unikt och elegant. Med vår högklassiga personliga service får du rådgivning av våra experter för att maximalt uppnå dina husdrömmar. För vi alla drömmer ju om ett unikt och elegant hem, designat helt enligt sina egna önskemål. Vi hjälper dig att förvandla ditt hem till något helt fantastiskt på ett enkelt, smidigt och prisvärt sätt, vi hittar helhetslösningar anpassade efter dina behov och önskemål.

 

Gunnarsglas i Göteborg uppfyller drömmar

Bor du i Göteborg med omnejd, tveka inte att höra av dig till Gunnarsglas. Vi finns här för att hjälpa dig med fönster, dörrar, trappräcken, inredningsglas, skyltfönster, tak, duschväggar etc.