Fasadfärg – jag är din expert!

Är du intresserad av fasadfärg? Färg och målning är verkligen mitt specialområde. Det är området jag brinner för mest av allt. Under tre år har jag drivit en målerifirma och min huvudsakliga arbetsuppgift blir ofta att måla om fasader. Inför sommaren har jag fullt med inbokade projekt där jag ska måla om olika sommarhus.

Vill du måla om din sommarstuga?

Har du en sommarstuga i området som du vill måla om fasaden på? Då hjälper jag dig gärna. Kontakta mig så lämnar jag en offert på vad det skulle kosta. Det finns alltid dem som vill göra renoveringar och arbeten kring sina hus själva. Men när du känner att tiden inte räcker till – då hjälper jag dig gärna. Kontakta mig så berättar jag gärna mer.

Fasadfärg

Att välja rätt fasadfärg

När du ska måla om huset finns det mycket att tänka på. Allt från vilken färg du ska använda till vilken kulör som passar ditt hus eller hur du ska gå tillväga. När du ska måla om din fasad är det otroligt viktigt att göra ett noggrant grundarbete för att färgen ska hålla längre. Mer rätt målarredskap och rätt fasadfärg kommer du få betydligt mycket bättre resultat. Vi hjälper dig att hitta rätt vägar som är noggrant anpassade till din fastighet. Vi hjälper allt från privatpersoner till företag.

Kontakta mig för en offert

Går du i renoveringstankar inför sommaren? Då har du hittat helt rätt. Jag hjälper dig med rätt fasadfärg och de absolut bästa tipsen till ditt hus eller sommarstuga. Kontakta mig så berättar jag mer om mina tjänster och vilken fasadfärg som passar ditt hus bäst. Jag svarar gärna på frågor eller guidar dig till lösningar som är noggrant utformade just för dig. En lång erfarenhet skapar goda kunskaper och en riktigt bra uppfattning om hur man ska gå tillväga.