Sonjas camping på Öland

Sonjas camping på Öland

På norra delen av Öland finner du Sonjas femstjärniga camping. Här är det nära till långa, kritvita sandstränder för dig som vill ta ett dopp i härliga Östersjön. På en av Ölands bästa camping, som Sonjas faktiskt är, kommer du gammal som ung att stortrivas. Boka din plats i någon av våra trivsamma stugor eller bland våra husvagns- eller tältplatser redan idag.

 

Ett femstjärnigt semesterparadis

Längst upp i norr på natursköna Öland finner du en camping av högsta klass. Sonjas har under flera års tid bara vuxit och utvecklats till det bättre och idag blivit ett välrenommerat semesterparadis. Här har vi årligen besök av gamla som unga, svenskar som långresande. Vi skulle säga att här på Ölands bästa camping finns någonting för alla.

 

Njut av din vistelse på allra bästa sätt

Hos oss är det lätt att roa sig och får tid att gå. Med lätta steg tar du dig lätt från pizzerian vidare till gatuköket, cafét, poolen ner till havet. Vid poolområdet finns även en babypool och jacuzzi för den som vill återhämta sig ordentligt. För dig som vill idrotta under din vistelse på vår camping på Öland händer det dagligen mängder av aktiviteter. Här finns möjligheten till att träna på gym, spela fotboll, volleyboll, boule, bordtennis, köra järnet på vår skateboardbana eller koppla av på ett yogapass.

 

Boka in din prisvärda semester på Sonjas camping på Öland

Öland klassas som solen och vindarnas ö och vad passar inte bättre än att då bedriva en camping här. För dig som absolut inte vill gå miste om en drömsemester hos oss skulle vi varmt rekommendera att redan idag boka in din vistelse hos oss. En lyxig och härlig semester behöver inte ligga varken långt många mil bort eller kosta en förmögenhet, det är vi ett praktexempel på.