Bygghandel på Öland

Jonssons Trä i Borgholm på Öland är en bygghandel för dig som både nybörjare och proffs. Med ett brett sortiment av både produkter och tjänster kommer du garanterat finna det du är på jakt efter. I vår bygghandel på Öland möts du av sakkunnig och erfaren personal som kommer förse dig med precis det du behöver. Vi strävar alltid efter en hundraprocentig kundnöjdhet och vill att varje kund ska bli en återkommande kund.

Produkter och tjänster av högsta kvalité

I vår bygghandel på Öland finner du bästa tänkbara produkter för dig som både företagare och privatperson. Med personlig service i världsklass kommer vår personal i butiken se till att du tillhandahåller precis det du är ute efter. Berätta för oss vad dina kommande projekt handlar om så kommer vi plocka fram de mest optimala tillbehören och de material som behövs. Behöver du även hjälp av professionella händer för att lyckas med dina byggprojekt hjälper vi gärna till med det också. Vi har erfarna och sakkunniga hantverkare som kan allt inom bygg och renovering.

I vårt breda sortiment av produkter

Inne i Jonssons bygghandel på Öland finner du inte bara produkter av trä utan här finns mängder av andra tillbehör och produkter som krävs vid bygg- och renoveringsprojekt. Här finner du bland annat fönster, dörrar, sten, järn och betong, allt för att vi ska kunna förse dig med precis det du behöver för att uppfylla dina drömmar. Vi har även en färgbutik där du finner mängder av härliga tapeter, färger och golv för att förnya och fräscha upp ditt hem på ett enkelt och effektivt sätt.

Din personliga bygghandel på Öland

Kom in till oss på Jonssons Trä i Borgholm så ska vi se till att hjälpa dig på allra bästa sätt. Vår bygghandel tillhandahåller Ölands bästa priser på både produkter och tjänster. Varmt välkommen!