Lastbilsskrot

Utanför Kristianstad hittar du giganterna Norströms Beglast. Här hittar du lastbilsskrot, traktorskrot och demontering av mängder av olika tunga fordon. Här finner du även ett av Nordens största fordonspark där du utöver lastbilsskrot även finner försäljning av lastbilar och reservdelar.

Återvinning av material

Att köpa begagnat behöver inte betyda att produkten i sig skiljer sig någonting mot en produkt i nyskick. På vår lastbilsskrot kan vi erbjuda reservdelar som är så gott som nya många gånger. Vissa produkter är såklart gamla, utslitna och skadade men går många gånger att få i fint skick igen och kan komma till ny användning i andra maskiner. Nordströms Beglast finns här för att kunna erbjuda komponenter till nya produkter, som återanvänds som reservdelar.

Allt material inom metall, plats och liknande sorteras väl och återvinns till nytt. Smidigt och väldigt bra för vår miljö.

Återanvändning

Även oljor, glykol, bränsle, glasrutor går att omhänderta på ett miljömässigt korrekt sätt. Vår skickliga personal på vår lastbilsskrot tar väl hand om detta och ser till att materialet genomgår en miljöbehandling så de sedan renoveras och är redo för återanvändning.

Erfaren och sakkunnig personal

Att se möjliga lösningar till att utvinna så mycket som möjligt ur de delar vi hittar i vår lastbilsskrot är vår personal proffs på. När det kommer till skrotning och demontering är vi utan tvekan experter på det. Erfarenheten och glöden för sitt jobb hos vår personal är alldeles unik.  Vårt kvitto på god kunskap och briljant service inom lastbilsskrot, annan skrotning och demontering visar sig genom vårt certifikat ISO som vi haft sedan 2002. Vår goda gemenskap och höga arbetskapacitet gör att du som kund snabbt får råd och hjälp.

Tänk nytt – tänk lastbilsskrot

Istället för att betala dyrt för nya reservdelar kan du fynda dina reservdelar i nyskick från vår lastbilsskrot. Kontakta gärna oss på Nordströms Beglast för mer info.